Video reklama

 

Video reklama Etargeta je dobra alternativa reklami na video portalima. Pružamo najveći online prostor u lokalnim uvjetima, besplatnu obuku i profesionalno vođenje pravilnog postavljanja reklame.

 

Pre-roll video korisnik aktivira samPre-roll video se reproducira u playeru i prethodi samom video sadržaju na stranici sa Vašim prikazom. Vaša reklama se prikazuje samo kada korisnik pokrene videozapis koji želi vidjeti, zahvaljujući čemu je njena gledanost veoma velika. Specifičnost ovog tipa video reklame je u tome što poseduje skip button (opcija za preskakanje oglasa nakon 8 sekundi).
 
Ciljanje sadržaja ili korisnika Kod video reklame, slično kao i kod baner reklamiranja, imate mogućnost ciljanja prema sadržaju ili prema korisniku, koje se koristi pri retargetingu. Za povećanje dosega Vaše kampanje preporučujemo dodavanje pre-roll video kampanje u baner video koji može biti prikazan i na stranici koja nema video sadržaj. Video u banerima se aktivira automatski (autoplay) i na sebe lako privlači pažnju.
 
 
Video reklamu možete priuštiti Ne morate imati ogroman budžet da biste isprobali video reklamu. Cijene za pre-roll video su prihvatljive i za manje oglašivače, koji su već isprobali banere i imaju dostupnu video kreativu. Video reklama može dopuniti ili potpuno zamijeniti TV reklamu koja zahtijeva mnogo veći budžet i čiji rezultati nisu točno mjerljivi.
 
 
Pogledajte prikaz Etargetove video reklame

 
Podrška kampanji Etarget sustav funkcionira intuitivno, tako da možete sami postaviti video kampanju. Potrebno je samo pridržavati se preporučene tehničke specifikacije koju možete naći ovdje. Ako Vam zatreba pomoć, slobodno nam se obratite. Rado ćemo Vam sve pojasniti i pružiti Vam dobre savjete kako učinkovito upravljati video kampanjama koje će Vam dati željeni rezultat.
 
Kontaktirajte nas Registrirati se


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497