UČINKOVITI RETARGETING

 

 

Investicija u oglašavanje s garantiranim povratom

 

Pri podešavanju učinkovitog retargetinga uzimamo u obzir ROI (Return of Investment). Biramo odgovarajuće proizvode i cijene prilagođavamo tako profitirate od svakog prodatog proizvoda.

Za takvu kampanju važno je ispravno postavljanje vremenskog rasporeda prikazivanja.

vykonnostny_retargeting

Postižemo željene rezultate kombiniranjem kreativa, cijena i mjerenja uspješnosti kampanja s naknadnim optimiziranjem prema onome što je učinkovito i najbolje funkcionira.

Iz razloga što traje duže da se kampanja postavi tako da vaša reklama ima financijsku dobit, minimalni budžet za takvu kampanju je 22 000 kuna bez PDV-a.

Na retargeting ne bi trebalo da zaboravi nijedna tvrtka, idealan je za web stranice na kojima je moguće zabilježiti određeni upit, kao što je registracija, narudžba, popunjavanje obrasca, slanje zahtjeva za ponudu itd. (''thank you page'' za mjerenje konverzija).

U Etargetu ste sigurni da vaši podaci dobijeni iz kampanje neće biti proslijeđeni vašem konkurentu ili drugom klijentu, kao što se to može desiti u drugim reklamnim sustavima.

Tehnički parametri

Za prikupljanje publike pri retargeting kampanji potrebno je da na vašu stranicu implementirate univerzalni kod. Rado ćemo vam s tim pomoći.

 


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497