Savjeti

 

Pružamo stručno osposobljavanje, kao i besplatno savjetovanje za sve naše kupce i uvijek smo spremni pomoći ili odgovoriti na vaša pitanja o kampanjama i funkcioniranju našeg sustava osobno, putem telefona ili e-pošte.

 

 
 
 
Korisnička i tehnička podrškaBez obzira na veličinu vaše kampanje, jeste li naš stalni ili novi korisnik, možete nas kontaktirati u bilo kojem trenutku na 01/34-45-497 ili putem e-pošte na marketing@etarget.hr. Ako niste pronašli potrebni proizvod ili uslugu na našoj web stranici, predložit ćemo individualno rješenje za vaše potrebe. Tržište online oglašavanja se brzo razvija i mijenja, stoga ne oklijevajte kontaktirati naš tim stručnjaka za najnovije trendove i vijesti koji će vam rado objasniti sve što vam je potrebno.

 

 
Najčešća pitanja i odgovori Tražite li odgovor na vaše pitanje o našim uslugama ili vam neki od naših pojmova nisu najjasniji? Saželi smo odgovore na najčešća pitanja i objasnili pojmove koje možete naći ovdje. Ako niste pronašli odgovor na svoje pitanje, slobodno nas pitajte putem telefona ili e-pošte. .
 
Najbolji uvjeti za agencije i administratore Ako upravljate višestrukim korisničkim računima za oglašavanje različitih klijenata ili oglašavate u velikoj mjeri i ispunjavate uvjete suradnje, postat ćete naša partnerska agencija. Zahvaljujući našoj podršci možete imati koristi od upravljanja kampanjama svojih klijenata pod povoljnim uvjetima i dobiti certifikat s kojim ćete postati naš pouzdan partner. Upoznat ćemo vas sa sustavom i naši stručnjaci bit će vam dostupni kad god vam zatrebaju savjeti ili pomoć.


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497