Remarketing

 

Remarketing (nekada nazivan retargeting) je tehnika oglašavanja na internetu, zahvaljujući kojoj prikazujemo reklamu samo posjetiteljima Vaše web stranice. Reklamu prikazujemo na stranicama koje su povezane sa oglašivačkim sustavom Etarget.

 

 
Izgradnja odnosa s posjetiteljem stranicRemarketing je prikladan za svakoga tko se oglašava na internetu. Funkcija remarketinga temelji se na kontaktiranju posjetitelja Vaše web stranice koji ju je pregledao, ali je napustio bez kontaktiranja, kupnje itd. Obraćanjem takvim korisnicima dobivate velike šanse da se vrate na Vašu stranicu. Takvu reklamu ćemo mu za Vas prikazivati nekoliko sati ili dana nakon odlaska sa Vaše stranice. Prednost ovako vođene kampanje je trenutni, jednostavno mjerljivi povrat uloženih sredstava.

 
Steknite kupca bilo gdje na internetu

1. ŠIROKI DOSEG

Za remarketing važno je da sustav koji odaberete dostigne što je moguće veći broj web stranica da biste dosegnuli do potencijalnog klijenta gotovo bilo gdje na internetu. Zato Etarget nudi pristup baner formatima na više od 40 oglašivačkih mreža, kao što su Etarget, Google, Internet Billboard, Rubicon, Smart Adserver i sl. Veći broj mreža podrazumijeva bolji doseg.

2. JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE KAMPANJOM

Daljnji, ne manje važan uvjet za učinkovito korištenje remarketinga je jednostavno sučelje za rad s retargetiranom publikom i samim kampanjama.

3. IZRADA REKLAMNIH BANERA

Čest problem oglašivača je potreba za učestalim promjenama sadržaja reklamnih banera kada se koristi remarketing. Iz tog razloga Etarget svojim korisnicima nudi profesionalne reklamne banere izravno od naših stručnjaka po povlaštenim uvjetima. Za potrebe remarketinga popularna su oba osnovna reklamna formata, i tekstualna i baner reklama. Etarget obezbeđuje oba.

4. POSEBNE USLUGE

Etarget nudi vrlo jednostavan dinamički remarketing (automatska izrada banera koji prikazuju sadržaj za koji je posjetitelj Vaše stranice bio zainteresiran). Sveobuhvatna evaluacija uspjeha kampanje je analiza konverzija. Također, možete prilagoditi svoj oglas da koristi ''storytelling'' i tada prikazivati korisniku različit sadržaj banera, ovisno o vremenu kada je Vašu stranicu posjetio. Za izostavljanje klijenta koji je izvršio kupnju, u popisu retargetirane publike iskoristite opciju "burn cookie".

 
    
Kako kreirati remarketing 1. Registrirati se ili se prijavite na svoj Etarget račun..2. Implementirajte kod na Vašu stranicu kako bi naš reklamni sustav mogao označiti sve posjetitelje stranice kolačićem. Na temelju kolačića kasnije možemo identificirati posjetitelja Vaše stranice i prikazati mu Vaš oglas. Kod možete pronaći na Vašem Etarget računu.3. Kreirajte oglase ili reklamne banere (ako ih nemate obezbedićemo Vam njihovu izradu). Tehničku specifikaciju banera možete naći ovdje.4. Odaberite proračun (min. 400 Kn).

.

 
Isprobajte remarketing već danas


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497