Partnerska mreža


Postanite naš partner i zarađujte od oglasa na vašoj web stranici. Nudimo naprednu tehnologiju monetizacije, zahvaljujući kojoj možete zarađivati više od druge oglasne mreže. Dobijte mogućnost postavljanja oglasa na svoje web stranice i ostvarite mjesečni prihod.

 

 
 
Header bidding vam pruža veću zaradu od reklame

Postavljanje koda u zaglavlje stranice omogućuje izdavaču sudjelovanje na aukciji u milisekundama prilikom učitavanja stranice, bez obzira na ponudu učesnika. Na stranici se pojavljuje oglas iz reklamnog sustava koji nudi najvišu cijenu, što generira veću zaradu za vlasnika web stranice od standardne prodaje oglasnog prostora.

 

 
Kolika je visina provizije i kada se isplaćujeVisina zarade vlasnika ili webmastera varira i ovisi o obujmu saobraćaja, vrste web stranice i sezone. Proviziju isplaćujemo na račun koji je upisan prilikom registracije nakon dostignutog minimuma od 400 kn u roku od 30 dana od dana završetka svakog kalendarskog mjeseca u kojem je ostvareno pravo na isplatu zarade. Trenutnu visinu zarade i statistiku oglasa možete vidjeti kada se prijavite na svoj račun.

 

 
Koje vrste oglasa možete imati na stranici

Na vašoj stranici se mogu prikazivati četiri osnovne vrste Etarget oglasa: baner, video, tekstualni oglas, oglas za mobilne uređaje. Najučinkovitije reklamne površine su 300x250 i 300x600. Nakon učitavanja stranice, možete imati najviše tri Etarget oglasne jedinice.

 

 
Uvjeti suradnjeDa biste postali naš partner, ne morate biti pravna osoba. Za važeću registraciju možete biti pravna ili fizička osoba. Naše partnerstvo ne isključuje vašu suradnju sa drugim oglašavačkim sustavima. Ako imate web stranicu zaista visoke kvalitete, zatražite članstvo premium partnera i ostvarite više prednosti.

 

 
    
Kako to učiniti? 1. Registrirajte se ili se prijavite u Etarget sustav.2. Odaberite vrstu reklamne površine i ispunite osnovne podatke.3. Podesite veličinu i dizajn reklamne površine.4. Generirajte kod i učitajte ga na stranicu.

.

 
Kreirajte univerzalnu reklamnu površinu na svojoj web stranici


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497