Reklama plaćena za klik

 

Reklama plaćena za klik vam dovodi posjetitelja na web stranicu. Pripada najstarijim formama reklama na internetu, Etarget je s njom počeo svoju djelatnost i došao prvi na hrvatsko tržište. PPC reklamama se bavimo već više od 16 godina.

 
Generiramo posjećenost stranice po pristupačnoj cijeni

PPC reklama je cjenovno isplativo sredstvo za učinkovito povećavanje i održavanje posjećenosti vaše web stranice. Tekst reklame sadrži opis vašeg proizvoda ili usluge koji motivira korisnika da posjeti vašu stranicu i izvrši kupnju. Vaša reklama se prikazuje u mreži partnerskih stranica Etargeta, uključujući stranice rangirane od velikih portala vijesti do malih uskospecijaliziranih portala (blogovi, hobi, online zabava i sl.).

 

Primeri odakle trenutno dolaze posetioci:


    

 

 
Vaša reklama se prikazuje na mobilnim uređajima i na desktopu

Benefit PPC reklame je što je kreirate za par minuta bez pomoći dizajnera. Naša specifičnost je veći format koji čini sliku istaknutom, tako da je Etargetova PPC reklama vidljiva i reprezentativna. Zahvaljujući promenljivom formatu moguće je prikazivanje na desktopu, mobilnim uređajima, kao i u video plejeru. To je efikasno sredstvo za kreiranje potražnje za impulsivnom kupovinom vrste robe koja mora biti aktivno ponuđena (npr. moda, osiguranje, medicinski proizvodi, bankarske usluge, turističke agencije itd.).

 
Precizno ciljanje čak i uz niži budžetPPC oglašavanje u našoj mreži je kontekstualno, tako da reklamu prikazujemo prema sadržaju stranice i ponašanju korisnika na internetu. Bez obzira na veličinu vašeg budžeta, reklamu možete ciljati prema kategorijama, ključnim riječima, vršiti retargeting ili postaviti široko ciljanje.

 

 
Budžet uvijek imate pod svojom kontrolomKod reklamiranja prema kliku ne plaćate za prikazivanje, već samo za realnu posjetu stranice. Cijenu određujete sami. Svoj kredit uvijek imate pod kontrolom, samo postavite koliko želite potrošiti na dnevnom, tjednom ili mjesečnom nivou. Iznos se temelji na tome koliko posjetitelja želite dovesti na svoju stranicu. Pri izradi oglasa se prikazuje preporučena cijena koja vam pomaže prilagoditi cijenu klika koja će vam doneti najbolje rezultate.

 

 
Kako to učiniti? 1. Registrirati se. Registracija je besplatna i neobvezujuća. 2. Napišite tekst oglasa, dužine 30 karaktera u naslovu i 80 u opisu oglasa. Zatim samo priložite sliku ili vaš logotip.3. Postavite ciljanje, gdje i kome će se reklama prikazivati. Pružamo nekoliko opcija: kategorije, ključne riječi, široko ciljanje, retargeting... 4. Podesite vrijeme kada će se reklama prikazivati.5. Postavite budžet, koliko želite trošiti na oglašavanje dnevno, tjedno ili mjesečno. Uvijek znate koliko reklama košta i nikada neće prekoračiti postavljenu granicu. Napravite svoju kampanju već danas, a platite tek pre nego što je aktivirate.
 
Da li ste spremni za svoju reklamu? Usluga je pogodna za male i velike tvrtke i agencije. Registracija je neobvezujuća i vaš oglas je u potpunosti u vašim rukama. Pridružite nam se i povećajte saobraćaj vaše stranice pomoću Etargetove PPC reklame. Postavite svoj oglas danas, a platite tek pred aktivaciju kampanje.


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497