Partnerske agencije


Postanite naša partnerska agencija i dobijte najpovoljnije financijske uvjete, redovito stručno usavršavanje, pomoć pri upravljanju kampanjama i certifikat s logotipom Etarget Partner.

 

Jamstvo kvalitete pruženih uslugaGarancija kvalitete pruženih usluga je partnerski certifikat koji može dobiti samo posebno obučeni tim. Certifikat se može dobiti svake godine u dvije faze suradnje: ETARGET CERTIFIED PARTNER ili ETARGET CERTIFIED BUSINESS PARTNER.

       

 
Uvjeti za dobivanje certifikataCertifikat se dodjeljuje tvrtkama koje su neovisne o Etargetu, nisu u vlasništvu, suvlasništvu, radnom ili sličnom odnosu sa Etargetom. Nositelji certifikata ispunjavaju sve kriterije za dodjelu ovog certifikata i imaju preduvjete za pružanje profesionalnih usluga upravljanja kampanjama u Etarget sustavu.

 

 
Pogodnosti za vas: - godišnje stručno usavršavanje našeg tima specijalista, - pravo korištenja posebnog logotipa o suradnji partnera, - druge pogodnosti u okviru sporazuma o suradnji, - prioritetna korisnička podrška i individualni pristup, - certifikovane agencije za klijente predstavljaju jamstvo kvalitete i pouzdanosti, - logotip i ime vaše agencije ćemo, uz vaše dopuštenje, rado predstaviti na web stranici Etargeta zajedno s linkom za vašu web stranicu.
 
Jeste li spremni na suradnju? Uvjete suradnje i dobijanja certifikata partnera poslat ćemo vam na zahtjev u elektroničkom obliku. Kontaktirajte nas na 01/34-45-497 ili putem mejla na marketing@etarget.hr.

Radimo za najbolje!


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497