INFORMACIJE+385 1 34 45 497

LJUDI


Marcel Vašš Chief Executive Officer

Završio je ekonomski fakultet, smjer marketing i prodaja. Po završetku fakulteta bio je aktivan u različitim područjima, kao šta su mediji mehanizacija i telekomunikacije. Prije dolaska u Etarget bio je na položaju direktora prodaje i marketinga u trgovačkom društvu MBC, koja se bavila uslugama telekomunikacija. Trenutno na istom položaju radi u Etargetu i odogovoran je za prodajne aktivnosti na svim tržištima na kojima Etarget posluje.


Nora Kováčiková Chief Financial Officer

2000. godine je završila Ekonomski univerzitet u Bratislavi u smjeru financije, bankarstvo i investicije. Po završetku studija je radila u ING BANK kao NBS reporting & Retail officer. Od studenog 2003. je radila kao Deputy of Financial Manager v COMMERZBANK AG, filijala inostrane banke. Od lipnja 2005. radi kao post ASSOCIATE & ADVISORY u PriceWaterhouseCoopers, a.s., konkretno u financijskom sektrou, a kasnije i nefinancijskom. Trenutno radi kao direktor financija za sve države u kojima Etarget posluje.


Martin Vašíček IT and Development Manager

2002 završio je studij na Fakultetu matematike, fizike i informatike pri Sveučilištu Komenskog u Bratislavi smjer informatika. Već za vrijeme studija radio je godinu dana kao programer na IT odjelu u sjedištu Slovačke pošte. Dvije godine radio je kao programer za poduzeće ICL. Od kraja 2001 radi u području e-biznis projekata. Trenutno radi na položaju prvog čovjeka razvojnog odjela u Etargetu gdje je jedan od prvih zaposlenika.


Eugen Cirák Head of Agency Sales

Diplomirao je na Odsjeku za financije na Ekonomskom Sveučilištu u Bratislavi. Nakon završetka studija radio je na nekoliko pozicija, a uvek spojeno za poduzetništvo i prodaju, koju ima u krvi. Prije dolaska u Etarget radio je kao Sales direktor u agenciji Sales House, koja spada među vodeće BTL agencije na slovačkom i češkom tržištu. Tamo je učestvovao u razvoju i formiranju timova i procesa za najveće igrače na tržištu robe široke potrošnje. Od 2014. godine ova iskustva koristi i proširuje u Etargetu.

Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497