Kampanje "ključ u ruke"

 


Pružamo individualna rješenja, kao što su dizajn i optimizacija kampanje, mjerenje utjecaja brenda, Reach & Frequency, kreativne prijedloge za oglasne formate, sveobuhvatna pokrivenost kampanje i još mnogo toga. Fleksibilno reagiramo na sve vaše zahtjeve.

 

 
Prilagođena rješenjaPružamo kompletno postavljanje PPC i display kampanja za klijente iz oblasti financija, automobilske industrije, telekomunikacija, FMCG-a i e-trgovine u Etarget mreži, kao i u partnerskim mrežama. Usluga može uključivati savjete, tehničku podršku za implementaciju potrebnih alata za mjerenje i ciljanje, programiranje nedostajućih funkcionalnosti u Etarget sustavu isključivo za individualne potrebe klijenta. Kampanje procjenjujemo širokim spektrom metrika, izvan CTR-a ili praćenja konverzija.
 
Poslujemo u 7 zemalja Srednje i Istočne Evrope Pružamo online oglašavanje na dominantnim tržištima Centralne i Istočne Evrope s lokalnom podrškom na svakom tržištu. Kampanju možemo voditi u više zemalja s jednog mjesta, uključujući prijevode i korištenje najprikladnijih alata s obzirom na specifičnosti tržišta. Pokrivamo tržišta sl. zemalja: Slovačke, Češke, Mađarske, Bugarske, Rumunjske, Srbije i Hrvatske.
 
 
Prepustite nam na staranje cijelu vašu kampanju Naši klijenti uključuju najbolje digitalne agencije koje redovito obučavamo i pomažemo im da rade na kampanjama. Također smo angažirani od strane zahtjevnih oglašivača kao što su veliki brendovi i tvrtke koje upravljaju online kampanjama ''inhouse''. Na temelju uputa klijenta možemo obuhvatiti cjelokupnu uslugu, od izrade strategije koristeći različite online alate i u drugim oglasnim mrežama (Google, Facebook), do upravljanja kampanjama i izvještavanja o rezultatima.
 
 
Rekli su o nama
 
 
Naše iskustvo sa Etarget sustavom ocjenjujemo natprosječno pozitivnim, zbog brzog rješavanja problema, dostupne pomoći pri kreiranju kampanja i ljudskog pristupa. Također, veoma su dobri postignuti rezultati u usporedbi sa drugim portalima.Ing. Adela Bednáriková
Marketing consultant, iFOCUS
 
 
 
Iz mog iskustva, ja bih definitivno preporučila Etarget rješenje drugim tvrtkama. Zahvaljujući Etargetu postigli smo željene rezultate sa često natprosječnim CTR-om. Pristup i kreiranje kampanje je veoma jednostavno i rezultati su vrlo dobri. Etarget nudi odličnu kvalitetu i veoma dobre performanse, a u pogledu troškova je veoma učinkovito rješenje. Martina Ivaničová
Programmatic specialist, UM | Universal McCann GmbH
 
Zatražite ponudu Kontaktirajte nas


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497