INFORMACIJE+385 1 34 45 497

INTERNETSKO OGLAŠAVANJE

Internetsko oglašavanje koriste svi – od malih i srednjih tvrtki i međunarodnih koproracija do vladinih institucija. Svoju popularnost može zahvaliti zato što je brzo, učinkovito i jednostavno za korištenje.

Jednostavno

Jendoducho

Pokretanje Etarget kampanje je jednostavno - svatko to može učiniti. Samo se trebate registrirati, sročiti svoj oglas, pridružiti ključne riječi, postaviti svoje cijene i platiti. Naša aplikacija će vas voditi kroz čitav proces tako da ne morate brinuti da ste nešto zaboravili.

Brzo

Jendoducho

Budući da sami stvarate oglas, ne morate čekati na dizajnere da to učine za vas. Čim postavite kampanju i odredite raspoloživa sredstva, možemo prikazati Vaš oglas na 194 web stranicach.

 

Djelotvorno

Jendoducho

Upis u Etarget mrežu je besplatan. Nećete snositi troškove niti za prikazivanje oglasa. Mi ćemo samo naplatiti nekoliko centi od iznosa vašeg kredita tek nakon što posjetitelj klikne na Vaš oglas. To znači da plaćate samo za potencijalne kupce koji su došli na Vaše internetske stranice. Sve informacija o kampanji su vam ujedno uvijek dostupne kroz naš online sustav. Sve što trebate jest prijaviti se na svoj ​​račun.

Učinkovito

Jendoducho

Internetsko oglašavanje Etarget mreže usmjerava posjetitelje na vaše stranice. To znači da su primijetili Vaš oglas i kliknuli na njega. Ukoliko želite saznati da li su korisnici na Vašoj internetskoj stranici poduzeli odgovarajuće radnje koje su ih navele da kliknu na oglas u sustavu možete jednostavno postaviti praćenje i tog elementa.

Složeno

Jendoducho

U svakoj zemlji možemo doprijeti do više od 90 % posto online korisnika. U osnovi na vaše internetske stranice možemo izravno dovesti bilo koju ciljanu skupinu. U tom smislu preporučamo korištenje Etarget oglasne kampanje čak i kada se odlučite na korištenje popularnih banner oglasa na nekom portal ili već otprije imate neku aktivnu kampanju na tražilicama.

Priljagodlivo

Jendoducho

Trebate li kratkoročno povećati promet na Vašoj internetskoj stranicu? Želite li povećanje svijesti o brandu svog proizvoda ili usluge? Ili trebate samo rasprodaju vaših zaliha? Možete koristiti Etarget oglašavanje kako bi ispunili bilo koji postavljeni marketinški cilj.

 

Imate svoju stranicu i želite zarađivati s Etargetom?

Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497