INFORMACIJE+385 1 34 45 497

ETARGET SERVICES - riješenja po mjeri


Divizija  Etarget services nudi progresivne marketinške usluge iz područja internetske reklame i e-commerce za srednje i velike klijente.

 

1.   KOMPLEKSNO VOĐENJE KAMPANJA U SUSTAVU ETARGET

Za klijente iz područja financija, automobilske industrije, telekomunikacija, FMCG i e-commerce nudimo kompleksne usluge vezane za vođenje PPC kampanja u sustavu Etarget. Usluge mogu sadržavati:

 

  •  savjetovanje pri definiciji ciljeva i određivanja strategije kampanje,
  •  kompletno vođenje kampanje,
  •  tehničku potporu kod implementacije alata koji su potrebni za mjerenje i ciljanje,
  •  doprogramiranje opcija koje nedostaju u PPC sustavu Etarget i koje su određene isključivo za individualne potrebe klijenata.

 

2.  KAMPANJE SUSTAVA ETARGET SA SPECIJALNIM OPCIJAMA

Naúa tvrtka nudi rijeúenja koja su iznad okvira mogućnosti koje nudi standardan korisnički račun usluge Etarget. Ove usluge nudimo nakon individualnog dogovora s klijentom. Ove usluge mogu biti:

a)   anti-retargeting ciljanje

Ova opcija je određena za partnere koji imaju veliku posjećenost svojih stranica i traže mogućnost ciljanja na ostale korisnike interneta. Ova usluga služi za privlačenje novih unikatnih posjetioca. Uslugu koriste vodeći portali iz područja e-commerce, i portalima s vijestima .

b)   RSS automatizirano kreiranje oglasa

Ova opcija se koristi za automatsko kreiranje kampanja (uključujući kreiranje oglasa i liste ključnih riječi). Usluga se koristi u potrebe trajne aktualizacije sadržaja reklamne kampanje u Etargetu. Uslugu koriste portali s popustima, e shopovi, news stranice i sl.

c)  Reach kampanje

Ove kampanje osiguravaju garanciju brzog i masivnog djelovanja na internetu un kratkom vremenskom periodu.

 

3.   REKLAMNE KAMPANJE NA STRANICI FACEBOOK.COM

Realiziramo postavljanje reklamnih formata koji su manje standarsni na facebook.com s individualnom brigom za klijenta. Facebook je tvrtka koja se dinaminčno razvija i koja stalno mijenja ponudu progresivnih reklamnih formata, specijalnih alata za ciljanje isl. Zatražite aktualnu ponudu ovdje.

Surađujemo izravno bez posrednika s Europskim zastupništvom, tvrtkom Facebook Ireland.

 

4.   RETARGETING KAMPANJE

Kampanje ciljane formom retargeting su vrlo popularne zbog svoje efikasnosti i vrlo nepopularne zbog  zahtjevnosti postavljanja i vođenja. Osiguravamo kompletno vođenje retarget kampanje. Sve dostupne formate (tekst, banner, video) na večini dostupnih web stranica. (Od stranih kao što su youtube.com, yahoo.com, techcrunch.com do hrvatskih i manje poznatih stranica).

Surađujemo direktno bez posrednika s više američkih i europskih mreža, kao i s domaćim providerima stranica.

 

5.   REKLAMA U MOBILNIM UREĐAJIMA

Za naše klijente realiziramo kampanje s postavljanjem raznih reklamnih formata prikazivanih isključivo u mobilnim uređajima posredništvom web stranica i aplikacija. Moguće postavljanje na bazi CPM a CPC.

Surađujemo s više američkih mreža, kao i s hrvatskim providerima web stranica. Za ove kampanje koristimo sustav Etarget.

 

6.   KOMPLEKSNO VOĐENJE PPC KAMPANJA

Jedinstveno vođenje PPC kampanja u svim dostupnim PPC sustavima. Za kampanje se brine team stručnjaka koji su zaposleni i pravilno educirani u sustavu Etarget.

 

7.   REKLAMA ORJENTIRANA Na REZULTATE

Za izabrane klijente realiziramo kampanje koje se plaćaju na bazi CPA (CPO, CPR, CPS, CPCall i sl.)

 

8.   MEĐUNARODNE KAMPANJE

Osiguravamo reklamne online kampanje na više tržišta srednje i istočne Europe s lokalnom potporom na svakom tržištu. Ova lokalna potpora nam daje mogućnost ponuditi povoljne financijske uvjete reklamiranja. Kampanje se raaliziraju na osnovu specifičnih potraživanja klijenata u suradnji s lokalnim providerima reklamnog prostora i affiliet marketinškig riješenja.

 

Kontaktirajte nas

Ako ste zainteresirani za naše usluge i li ako imate pitanja, kontaktirajte nas.

E-mail:
marketing@etarget.hr
Telefón:   +385 1 / 34 45 497 (Po-Pe 9-17h)
Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497