DMP – DATA MANAGEMENT PLATFORM

 

 

Prikupljajte sopstvene podatke i kombinirajte ih s različitim kampanjama i formatima

Etarget služi i kao platforma za upravljanje podacima (data management platform), nudimo ograničenu funkcionalnost, ali bez naknade.

To znači da možete s lakoćom sakupljati više publika i koristiti ih dalje za bilo koju kampanju u našem sustavu i to za bilo koji format.

DMP

Tako ćete izgraditi učinkovit alat za dugoročnu online komunikacijsku strategiju i možete izgraditi odnose s kupcima, održavati svijest o vašem brendu i ponovno prodavati svoje proizvode ili usluge posjetiteljima vaše web stranice.

Studija slučaja: Zdravstveno osiguravajuće društvo treba razdvojiti komunikaciju s postojećim klijentima i ljudima koji su u procesu dobivanja.

Prema ponašanju na web stranicama tvrtke, ono želi da podijeli ove skupine na dalje segmente, ovisno od toga koje prednosti su za kupce važne (npr. mladi ljudi traže benefite za mlade porodice i besplatne preventivne preglede, stariji ljudi, primjerice, cenit će kupone za banje itd.).

Svi ovi podaci mogu se saznati putem ponašanja korisnika na internetu. Etarget, zahvaljujući DMP funkcijama, pomaže u prikupljanju, pohranjivanju i korištenju ovih podataka za ciljanje odgovarajućim pogodnostima odgovarajuću publiku.


 


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497