INFORMACIJE+385 1 34 45 497

 

Click & See PPC reklama

PPC reklama Vam dovodi posjetioca na Vašu stranicu. U današnjem, ubrzanom načinu života, većina posjetitelja brzo napušta stranicu, a da nije vidjela Vas i Vašu ponudu.

Povećajte vrijednost klika tako što ćete se pojavljivati posjetiteljima još 7 dana u formi bannera.

 

Rješenje je jedinstveni proizvod Click & See, koji u sebi kombinira reklamu plaćenu za klik sa banner retargetingom od 7 dana. Uslugu dobijate za cijenu klika, a pri tom sedmodnevno pojavljivanje bannera je BESPLATNO. Usluga Click & See jednostavna je za upotrebu, dovoljno je napisati tekst reklame i sistem će se pobrinuti za ostalo.

 

Šta je Click & See

  • Ciljana tekstualna reklama koja dovodi posjetitelje na Vašu stranicu.
  • Banner reklama, koja će se prikazivati 7 dana svakome tko je kliknuo na tekstualnu reklamu.
  • Funkcionira potpuno automatski: bez izrade bannera, bez provedbe retargeting koda na stranicu i bez dodatnih postavki.
 

Koliko Click & See košta

Cijena ovisi samo o Vama. Podesite koliko kuna hoćete platiti za klik korisnika koji je zainteresiran za sadržaj Vaše stranice. Sva prikazivanja, bilo tekstualne ili banner reklame su besplatna.

Sami odlučujete koliko ćete uložiti u oglašavanje, bilo dnevno, tjedno ili mjesečno. Budžet zavisi od toga koliko posjetitelja želite dovesti na Vašu stranicu.

Kako i gdje se reklama prikazuje

Za pronalaženje osoba zainteresiranih za Vaš proizvod, koristimo ciljanu tekstualnu reklamu.

Ova reklama će se ciljano prikazivati u mreži partnerskih stranica Etargeta, kao što su npr. Net.hr, slobodnadalmacija.hr, coolinarka.com i mnoge druge.

Nakon posjeta Vaše stranice počinjemo sedmodnevno prikazivanje bannera. Ti banneri će se prikazivati u mreži Etarget, kao i u pridruženim reklamnim mrežama, na sajtovima kao što su Youtube, Daily motion i mnogi drugi.

Kako?

Oglašavanje imate potpuno u svojim rukama, čim se registrirate. Nakon toga kreirajte kampanju na računu u 4 jednostavna koraka:
  1. Napišite tekst oglasa, 30 znakova u naslovu i 80 u opisu Vaše ponude. Zatim dodajte slike koje opisuju Vaše proizvode ili Vaš logo.
  2. Birate kome i gdje se oglas prikazuje. Nudimo više opcija targetiranja (ključne riječi, publika) i biranje odgovarajućih web stranica
  3. Postavite vremenski period kada želite da se Vaši oglasi prikazuju.
  4. Postavite budžet koji želite investirati u oglašavanje, dnevno, tjedno ili mjesečno. Uvijek imate informaciju koliko Vas košta reklama i nikada ne može prijeći visinu koju ste odredili.

 

Napomena: Kreiranje bannera se vrši automatski. Ukoliko njegovim izgledom niste zadovoljni, možete koristiti svoj banner.

 

Jeste li spremni za svoju reklamu?

Imate još pitanja? Pozovite naš broj 01 34 45 497.
 
 


Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497