INFORMACIJE+385-1-34-45-497

 

Click & See PPC reklama

PPC reklama Vam dovodi posjetioca na Vašu stranicu. U današnjem, ubrzanom načinu života, većina posjetitelja brzo napušta stranicu, a da nije vidjela Vas i Vašu ponudu.

Povećajte vrijednost klika tako što ćete se pojavljivati posjetiteljima još 7 dana u formi bannera.

 

Rješenje je jedinstveni proizvod Click & See, koji u sebi kombinira reklamu plaćenu za klik sa banner retargetingom od 7 dana. Uslugu dobijate za cijenu klika, a pri tom sedmodnevno pojavljivanje bannera je BESPLATNO. Usluga Click & See jednostavna je za upotrebu, dovoljno je napisati tekst reklame i sistem će se pobrinuti za ostalo.

 

Šta je Click & See

  • Ciljana tekstualna reklama koja dovodi posjetitelje na Vašu stranicu.
  • Banner reklama, koja će se prikazivati 7 dana svakome tko je kliknuo na tekstualnu reklamu.
  • Funkcionira potpuno automatski: bez izrade bannera, bez provedbe retargeting koda na stranicu i bez dodatnih postavki.
 

Koliko Click & See košta

Cijena ovisi samo o Vama. Podesite koliko kuna hoćete platiti za klik korisnika koji je zainteresiran za sadržaj Vaše stranice. Sva prikazivanja, bilo tekstualne ili banner reklame su besplatna.

Sami odlučujete koliko ćete uložiti u oglašavanje, bilo dnevno, tjedno ili mjesečno. Budžet zavisi od toga koliko posjetitelja želite dovesti na Vašu stranicu.

Kako i gdje se reklama prikazuje

Za pronalaženje osoba zainteresiranih za Vaš proizvod, koristimo ciljanu tekstualnu reklamu.

Ova reklama će se ciljano prikazivati u mreži partnerskih stranica Etargeta, kao što su npr. Net.hr, slobodnadalmacija.hr, coolinarka.com i mnoge druge.

Nakon posjeta Vaše stranice počinjemo sedmodnevno prikazivanje bannera. Ti banneri će se prikazivati u mreži Etarget, kao i u pridruženim reklamnim mrežama, na sajtovima kao što su Youtube, Daily motion i mnogi drugi.

Kako?

Oglašavanje imate potpuno u svojim rukama, čim se registrirate. Nakon toga kreirajte kampanju na računu u 4 jednostavna koraka:
  1. Napišite tekst oglasa, 30 znakova u naslovu i 80 u opisu Vaše ponude. Zatim dodajte slike koje opisuju Vaše proizvode ili Vaš logo.
  2. Birate kome i gdje se oglas prikazuje. Nudimo više opcija targetiranja (ključne riječi, publika) i biranje odgovarajućih web stranica
  3. Postavite vremenski period kada želite da se Vaši oglasi prikazuju.
  4. Postavite budžet koji želite investirati u oglašavanje, dnevno, tjedno ili mjesečno. Uvijek imate informaciju koliko Vas košta reklama i nikada ne može prijeći visinu koju ste odredili.

 

Napomena: Kreiranje bannera se vrši automatski. Ukoliko njegovim izgledom niste zadovoljni, možete koristiti svoj banner.

 

Jeste li spremni za svoju reklamu?

Imate još pitanja? Pozovite naš broj 01 34 45 497.
 
 


*Sto je Etarget?

Etarget je PPC i RTB reklama na internetu. Njena pogodnost je u tome što je prikazivanje oglasa besplatno. Par lipa ćete platiti tek za klik - znači za posjetioca na vašu web stranicu. RTB je real time bidding, fleksibilna display reklama u realnom vremenu za najnižu moguću cijenu.

U Hrvatskoj koristi površine više od 400 web stranica.   © 2002 - 2018 ETARGET SE
Kontakti

+385-1-34-45-497