CILJANJE PREMA KATEGORIJI STRANICA

 

 

 

Povežite svoju robnu marku sa imidžom stranice određene kategorije

Postavljanjem oglasa samo na stranice iz određene kategorije dostižete relevantnu ciljnu skupinu i pozitivno utječete na imidž vašeg proizvoda.

Vaš proizvod i njegovo odredište povezujete sa određenom temom koja je za publiku važna. Na primjer, možete povezati svoj proizvod s kupcima iz svijeta sporta ili iz svijeta automobilizma.

kategorie_webov

Ciljamo vaše oglase na ručno kategorizovane web stranice. Zahvaljujući tome, vaši oglasi će se prikazivati osobama koje su zainteresirane za određeno područje. Vaš oglas će se prirodno uklopiti u sadržaj stranice i lakše će doći do korisnika, čime dobijate kvalitetniji saobraćaj za vašu stranicu i bolje prepoznavanje vašeg brenda u vašoj ciljnoj skupini.

Kada pokrenemo kampanju, koristimo unaprijed definiran popis relevantnih stranica koji tokom kampanje prilagođavamo specifikacijama proizvoda i potrebama oglašivača dodavanjem novih stranica i uklanjanjem onih koje nisu u potpunosti usklađene.

Pri takvoj strategiji potrebna je svakodnevna optimizacija i veća briga nego pri širokom ciljanju, stoga je cijena za takvu kampanju min. 2 500 kuna bez PDV-a.

Ako ste zainteresirani za ciljanje na stranice, kao što je ciljanje pojedinačno odabranih stranica, postoji i ta mogućnost, a više o tome možete saznati od naših specijalista.

 

 


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497