Cijene

 

Cijene za Etarget oglašavanje su rezultat aukcije ili se određuju na temelju dogovorenih privatnih ponuda. Visinu maksimalne cijene određujete vi, tako da se nikada neće dogoditi da trošite više nego što ste planirali.

 

 
Kako se naplaćuju Etarget reklamni formatiPPC reklama temelji se na tekstualnim oglasima kombiniranim sa vizualnim sredstvima kod kojih plaćate za posjetu vaše stranice, dok su prikazi oglasa besplatni.

Baner oglašavanje je više vizualna prezentacija, tako da se ne naplaćuje prema klikovima, već prema broju prikazivanja. Etarget nudi sve najčešće korištene formate i veličine banera. Više o formatima banera i tehničkim specifikacijama možete saznati ovdje.

Ako upravljate većim investicijama za oglašavanje, ugovorite povoljnije cijene i financijske uvjete.Kontaktirajte nas u vezi sa uvjetima suradnje.

 
Aktualne cijene su dostupne na računu

Cijene se temelje na osnovu ponude i potražnje Registrirati se besplatno sada i saznajte aktualne cijene.

Cijene se temelje na ponudi i potražnji (sustav aukcija) i pri kreiranju kampanja one vam mogu pomoći da dobijete preporučene cijene za svaki od formata. Cijena koju postavite za vaš oglas uvijek je najviša moguća koja se može naplatiti. Naš cilj je da se uvijek oglašavate po najboljoj cijeni.
Primjeri koliko koštaju klikovi:

Primjedba: CPC - cost per click - cijene za klik.

 
Napravite kampanju i platite tek prije nego što je pokrenete

Možete platiti putem bankovnog transfera ili karticom. Etarget sustav funkcionira na temelju kredita, koji možete u potpunosti uložiti u oglašavanje. Na vama je koliko plaćate za svoju kampanju. Minimalni prvi depozit iznosi 400 kn bez PDV-a (za sva naknadna plaćanja minimalni iznos depozita se smanjuje na 150 kn bez PDV-a). Nakon isteka kredita, kampanja se automatski zaustavlja, tako da nikada ne plaćate više za vaš oglas nego što želite.

 

Interesovanje za cenovnu ponudu.

 


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497