INFORMACIJE+385 1 34 45 497

Biznis Retargeting

Šta je Biznis Retargeting

Biznis Retargeting je reklama specijalizirana za tvrtke koje snabdijevaju svojim produktima i uslugama druge tvrtke. Kupovina u srednjim i većim tvrtkama predstavlja složen proces u kom je uključeno više ljudi. Biznis retargeting je rješenje koje će Vam preko jednog posjetioca Vaše stranice omogućiti vidljivost Vaše reklame u cijeloj tvrtki – odnosno Vašu reklamu će vidjeti svi zaposleni te firme. Primjetiće je i pravi ljudi koji u procesu kupovine imaju najbitniju ulogu i odlučuju o kupovini produkta ili usluge
 

Kako Biznis Retargeting funkcionira?

 

  • Zaposleni tvrtke posjeti Vašu stranicu      
  • Zabilježi se IP adresa firme      
  • Reklamu ćemo prikazivati cijeloj tvrtki
Biznis Retargeting funkcionira kao klasični Retargeting – bilježe se posjetioci Vaše stranice kojima se onda prikazuje Vaša reklama. Sila Biznis Retagetinga je u tome, što će se preko posjete jednog zasposlenog neke tvrtke Vaša reklama prikazivati i ljudima koji su konektirani na internet preko identične IP adrese rutera te tvrtke. Ovo važi kako za male tvrtke, tako i za velike organizacije ili njihove filijale.

Zašto koristiti Biznis Retargeting

  • Prodaja sa dobro investiranim novcem u reklamu
  • Povećanje zarade koja zavisi od posjećenosti Vaše stranice
 

Prednosti Biznis Retargetinga

Širi dosijeg

Pomoću Biznis Retargetinga obuhvatićete daleko širu publiku, a ne samo jednog čovjeka koji je posjetio Vašu stranicu na kojoj mu se zabilježio kuki (cookie).
  • Pomoću biznis retargetinga obuhvatićete više ljudi, a ne samo one koji su bili na Vašoj stranici.
  • Pomoću Biznis Retargetinga obuhvatićete više platformi odjednom (npr. PC, laptop, tablet, telefon itd.)

Jednostavan menadžment kampanje

Sledeći, nimalo manje važan uslov efektivnog korišćenja Biznis Retargetinga je jednostavan interfejs podešavanja retargetovanih publika gdje se podešavaju i reklamne kampanje.

Izrada reklamnih bannera

Problem sa kojim se često susreću oglašivači je redovno mijenjanje sadržaja reklamnih bannera u slučaju korišćenja retargetinga. Iz ovog razloga Etarget svojim klijentima pruža uslugu izrade reklamnih bannera pod povoljnim uslovima i to direktno od profesionalaca.

Kako napraviti Biznis Retargeting

Registrirajte se u Etarget i izaberite mogućnost „Biznis Retargeting“. Ubacite kod na Vašu stranicu kako bi naš reklamni sistem mogao da bilježi IP adrese Vaših posjetilaca. Onda možemo korisnike da identificiramo na osnovu njihove IP adrese i tako im prikažemo Vašu reklamu, kao i ostalim korisnicima te IP adrese. Kod ćete naći u svom Etarget nalogu.
Učitajte bannere na Vaš nalog. Ako želite, Etarget će Vam obezbijediti njihovu izradu. Tehničku specifikaciju za izradu bannera ćete naći ovdje. Izaberite visinu budžeta. U slučaju da Vam je potreban savjet u vezi budžeta, rado ćemo Vam ga pružiti. Slobodno nas kontaktirajte.
 

Gdje će se prikazati Vaša reklama

Vaša reklama se može prikazati na stotinu stranica. Kompletni spisak svih stranica ćete naći u svom nalogu.

Isprobajte Biznis Retargeting još danas

Imate još pitanja? Kontaktirajte nas +385-1-34-45-497
 
 
 


Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497