INFORMACIJE+385 1 34 45 497

 

Etarget je jedan od glavnih pružatelja banner reklama u Slovačkoj. Obuhvata pristup gotovo neograničenom prostoru za oglašavanje kroz više od 40 globalnih mreža.

Prednosti banner reklame sa ETARGETOM

Vaša reklama se prikazuje na najkvalitetnijim web stranicama

Etarget Vam pomoću programskog sustava omogućava gotovo neograničeni pristup desetinama tisuća domaćih i stranih web stranica prikupljenih od strane Etargeta (kao što su npr. youtube.com, ebay.com, hlavnespravy.sk, elle.com i drugi…)
Pored toga, Etarget ima vlastitu mrežu sajtova u Hrvatskoj koja pruža oglašivačima najkvalitetniji prostor za oglašavanje (npr. Net.hr, Tportal.hr, Nacional.hr i mnogi drugi…)

Sami birate kako se reklama prikazuje

Etarget pruža jednostavno i jasno sučelje koje omogućava svakom oglašivaču da sam napravi  kampanju.

Sami odlučujete koliko plaćate

Cijena banner reklama se obračunava prema 1000 prikazivanja (CPM). U postavkama birate cijenu CPM koja predstavlja najvišu ponudu koju ste spremni izdvojiti na virtuelnoj aukciji u realnom vremenu. Odlučite koliko želite da platite za Vašu kampanju i definirajte intenzitet i domet kampanje.
 

Kako se to radi?

1

Nakon besplatnog registriranja dobit ćete trenutni pristup  Vašem nalogu

Nakon logiranja u Vaš nalog, u gornjem izborniku izaberite „Dodaj banner“ i ispunite osnovne informacije o kampanji, kao što su naziv kampanje i adresa Vaše stranice.
2

Učitajte Vaše bannere
(Ukoliko je potrebno, Etarget Vam može obezbediti izradu bannera)

  • 468 x 60
  • 728 x 90
  • 300 x 250
  • 160 x 600
  • 300 x 600
  • 120 x 600
Za više informacija o tehničkim specifikacijama za izradu bannera kliknite ovde
3

Izaberite prikladno ciljanje

Ciljanje je moćan alat da sačuvate svoj budžet. U mnogim slučajevima poželjno je da prikažete Vaš oglas samo ljudima koji su zainteresirani za Vaš proizvod ili uslugu. Etarget ima na desetine različitih kategorija publika, koje imaju veliki potencijal za naše klijente.
Izbor odgovarajuće ciljane kategorije je veoma važan, jer u mnogim slučajevima određuje uspjeh Vaše kampanje. Sve opcije za izbor prave publike za Vas, kao i opis opcija možete naći na Vašem nalogu.
4

Podesite dodatne kriterije prikazivanja reklame i zaštite marke

Ograničenje frekvencije je funkcija koja definira koliko se maksimalno puta Vaš banner može prikazati istom posjetitelju stranice na kojoj je prikazan. Ova opcija se koristi da bi spriječila mogućnost prečestog prikazivanja Vaše reklame, jer to može imati negativan utjecaj na Vašu publiku.
Zaštita marke je opcija koja blokira određene web stranice na kojima ne želite da se Vaš oglas prikazuje. Sa tri osnovne opcije možete izabrati odgovarajuću razinu zaštite i Vaš oglas, primjerice, neće biti prikazan na blogovima, društvenim stranicama ili „file-sharing“ stranicama.
Vremenski raspored prikazivanja Vam omogućuje da podesite sate tijekom kojih želite da Vaš oglas bude prikazivan.
5

Podesite cijenu, budžet i prikazivanje Vaše reklame

6

Dopunite svoj kredit

Ukoliko ste zadovoljni sa podešenim opcijama, dopunite kredit i počnite sa reklamiranjem. Možete platiti karticom ili bankovnom doznakom.
             

Da li ste spremni da se reklamirate?

Imate još pitanja? Kontaktirajte nas +385-1-34-45-497
 


Kontakti

ETARGET d.o.o. Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb OIB: 44439025682 MB: 2253054

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497