Etarget baner reklama


Etarget omogućuje pristup raznim oglasnim površinama na više od 40 globalnih mreža. Baner kampanje možete postaviti sami za samo nekoliko minuta. Ako nemate vlastite banere, pomoći ćemo vam s njihovom izradom.

 

 
 
Vaš će se oglas prikazivati na tisućama web stranica

Etarget vam omogućuje pristup desetinama tisuća ručno odabranih stranica u zemlji i inozemstvu korištenjem Programmatic sustava. Imamo i vlastitu mrežu web stranica u Hrvatskoj koja će oglašivačima pružiti najbolju kvalitetu oglasnog prostora. Prilikom odabira web stranica stavljamo poseban naglasak na vidljivost i reputaciju u odnosu na cijenu po prikazu.

Primjeri gdje trenutno prikazujemo oglas:

 

 

 
Atraktivni formati oglašavanjaBaner je vidljiv i pamtljiv, a može dovesti i kupca na vašu stranicu. Nudimo jednostavno i transparentno rješenje kako bismo osigurali da svaki oglašivač zna kako izraditi vlastitu kampanju. Ako vam je potrebna pomoć pri postavljanju kampanje ili kreiranju banera, kontaktirajte naše stručnjake.Pogledajte primjere najčešće korištenih banera ovdje.

 

Rozmer 300x300px
Rozmer pre tablet 300x300px
Rozmer 1200x400px
Rozmer 120x600px
Rozmer 300x600px
Rozmer 160x600px
Rozmer pre tablet 160x600px
Rozmer 300x250px
Rozmer pre mobil 300x250px
Rozmer 468x60px
Rozmer 728x90px
Rozmer 970x250px
Rozmer pre tablet 970x250px
Rozmer pre mobil 320x50px
Rozmer pre mobil 560x768px
 
Ciljanje štedi kreditCiljanje je učinkovita opcija za štednju. U mnogim slučajevima, bolje je prikazati vaš oglas korisnicima koji su najvjerojatnije zainteresirani za proizvod ili uslugu. Imamo desetine različitih publika koje predstavljaju veliki potencijal za naše oglašivače, kao što su Soc-Demo mape.

Odabir odgovarajuće kategorije za ciljanje vrlo je važno jer u mnogim slučajevima određuje uspjeh kampanje. Sve opcije za odabir najpovoljnije publike za vas, kao i njihov opis, možete pronaći na svom računu.

 

 
Uvijek najbolja cijenaKupnja reklama obavlja se online aukcijom, tako da uvijek imate najbolje jamstvo za cijenu.

Postavljate ukupni proračun i trošak jedinice. Cijena banera izračunava se za 1000 pojavljivanja (CPM). U postavkama podesite CPM cijenu koja se smatra najvećom licitacijom na aukciji oglasa u realnom vremenu. Plaćate isto ili manje od utvrđene cijene. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas, naši stručnjaci će vam rado pomoći.

 
Kako to funkcionira? 1. Registrirati se. Registracija je besplatna i neobvezujuća.2. Umetnite svoje bannere (ako ih nemate, rado ćemo vam pomoći pri izradi).3. Odaberite odgovarajuće ciljanje. Kao opcije imate široko ciljanje, ciljanje prema kategorijama ili web-lokacijama, prema interesu, soc-demo, spolu ili retargeting. 4. Postavite cijenu, proračun i trajanje i kampanja je spremna.5. Možete optimizirati svoju kampanju u bilo kojem trenutku prema postignutom CTR-u, konverziji ili drugim kriterijima.

Izradite oglas i platite prije aktivacije kampanje.
 
Jeste li spremni za svoj oglas?
Kontaktirajte nas Registrirati se


Kontakti

ETARGET Boškovićeva 13/A 10 000 Zagreb

marketing@etarget.hr

+385 1 34 45 497